Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης – Τρόποι Πληρωμής – Ασφάλεια Συναλλαγών

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα sokolateniospiti.gr.

Η Ιστοσελίδα αποτελεί μια online πλατφόρμα για το ζαχαροπλαστείο «Σοκολατένιο Σπίτι». Μέσω της ιστοσελίδας παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το ζαχαροπλαστείο, φωτογραφίες του καταστήματος και των προϊόντων, καθώς επίσης και η δυνατότητα online παραγγελιοληψίας σε προϊόντα, για παραλαβή από το κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είναι η εγγραφή του χρήστη στο sokolateniospiti.gr. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα αποδέχονται πλήρως & ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους:

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ιστοσελίδα sokolateniospiti.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας “Δ.ΚΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ-Δ.ΣΥΡΙΩΤΗ Ε.Ε..” , που εδρεύει στην Θηβών 97, Περιστέρι που στο εξής θα καλείται χάριν συντομίας ως «Εταιρία» ή «sokolateniospiti.gr»

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, λογοτύπων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταφορά, οποιονδήποτε από τα παραπάνω χωρίς γραπτή άδεια από την εταιρία μας.

3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ως αντικείμενο υπηρεσιών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ορίζεται η προβολή της εταιρίας, η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου (άρθρα, menu, αφιερώματα κ.α.) καθώς και η online εξυπηρέτηση και δυνατότητα παραγγελίας στους χρήστες της.

4. ΕΝΝΟΙΕΣ – ΟΡΙΣΜΟΙ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας ισχύουν τα παρακάτω:

Sokolateniospiti.gr (ή Ιστοσελίδα): Ο δικτυακός τόπος με διακριτικό τίτλο «sokolateniospiti.gr» και ηλεκτρονική διεύθυνση «https://www.sokolateniospiti.gr» o οποίος αποτελεί πλατφόρμα παρουσίασης του ζαχαροπλαστείου «Σοκολατένιο Σπίτι», αρκετές φορές είναι πιθανόν να πουλάει προϊόντα στους χρήστες της, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος.
Προσφορές προς πώληση: Η προσφορά προϊόντων του ζαχαροπλαστείου στα μέλη της Ιστοσελίδας σε εκπτωτικές, προνομιακές ή κανονικές τιμές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα είδη και συγκεκριμένες ποσότητες.

Μέλος: Ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας ο οποίος προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών της  εγγράφεται στην Ιστοσελίδα δημιουργώντας τον προσωπικό του λογαριασμό. Με την εγγραφή του ο επισκέπτης γίνεται μέλος του sokolateniospiti.gr και δεσμεύεται με τους όρους του παρόντος. Ως μέλη της Ιστοσελίδας μπορούν να εγγραφούν μόνο ενήλικοι (άνω των 18 ετών).

Χρήστης: κάθε μέλος της Ιστοσελίδας που κάνει χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μεταξύ των οποίων η ανάγνωση του blog, η παραγγελία  κ.α.

Προνόμια: Ειδικά οφέλη που ισχύουν μόνο για τα μέλη του sokolateniospiti.gr

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης / μέλος που κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών τoυ sokolateniospiti.gr αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δηλαδή δεν θα τη χρησιμοποιεί για δημιουργία ή / και μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό, παράνομο, βλαβερό, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό ή εκβιαστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, υπονοεί ή σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με παιδική πορνογραφία, παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας, περιέχει ιούς λογισμικού ή, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής.

Ο επισκέπτης ή μέλος που κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών τoυ sokolateniospiti.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εταιρία από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιου είδους χρήση από τις ενδεικτικά προαναφερόμενες, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αυτόματης διαγραφής του μέλους χωρίς προειδοποίηση προχωρώντας σε κάθε ενέργεια που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις. Το κάθε μέλος ευθύνεται επίσης για τη διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού του προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση από τρίτους.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πολιτική απορρήτου ( Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των όρων χρήσης.

7. Τρόποι Πληρωμής – Ασφάλεια Συναλλαγών – Απόρρητο Συναλλαγών

Kάθε παραγγελία μέσω e-shop ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί. Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων σύμβασης.

7.1 Τρόποι Πληρωμής:

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το sokolateniospiti.gr για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, American Express.
Με αντικαταβολή: H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της απόδειξης.

7.2 Ασφάλεια Συναλλαγών:

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

7.3 Κρυπτογράφηση

Κάθε φορά που πληρώνετε με τη Viva, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Viva κρυπτογραφείται με χρήση EV κλειδιού 128 bit της Thawte (της πιο αναγνωρισμένης εταιρίας έκδοσης κρυπτογραφικών κλειδιών για τραπεζικές υπηρεσίες). Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Viva αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Viva, σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

7.4 Απόρρητο Συναλλαγών

Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

7. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – NEWSLETTERS

Η εταιρία διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών / μελών της Ιστοσελίδας για την αποστολή αυτόματων email που σχετίζονται άμεσα με τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας (όπως email δημιουργίας λογαριασμού, email επιβεβαίωσης / τροποποίησης / επιβεβαίωσης παραγγελίας κ.α.) αλλά και email ενημερωτικού χαρακτήρα (όπως newsletters).

Στην περίπτωση των email ενημερωτικού χαρακτήρα ο χρήστης / μέλος μπορεί να επιλέξει, αν και εφόσον επιθυμεί, να τα λαμβάνει ή όχι ενώ στην περίπτωση που έχει επιλέξει να μην τα λαμβάνει μπορεί να διαγραφεί από την υπηρεσία αυτή κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου διαγραφής που υπάρχει σε κάθε email ενημερωτικού χαρακτήρα που αποστέλλεται. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει οποιονδήποτε παραλήπτη αναιτιολόγητα.

Η εταιρία μπορεί να αποστείλει email για τους ακόλουθους σκοπούς (η λίστα είναι ενδεικτική):

Μετά την εγγραφή νέου μέλους ή την τροποποίηση των στοιχείων του λογαριασμού μέλους στην στην Ιστοσελίδα.
Μετά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής αγοράς προς επιβεβαίωση.
Για ενημερωτικούς σκοπούς (newsletter).
Για σκοπούς προωθητικών ενεργειών.
Για προτροπή προς συμπλήρωση ερωτηματολογίων

8. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές “servers” μέσω των οποίων αυτοί τίθενται στη διάθεσή των μελών της Ιστοσελίδας και των επισκεπτών της, παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν εξαντλητική λίστα με όλες τις περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της Εταιρίας.

Πάνω