Η ιστορία μας!

Όλα ξεκίνησαν το 2007 με ένα μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής σε ένα "κρυμμένο" στενάκι της Λεωφόρου Θηβών! Με την αποφοίτηση μου από τη Le Monde, με πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά άρχισα τις γλυκές μου δημιουργίες!

Μήνα με το μήνα, η αγάπη σας μεγάλωνε και μαζί μεγαλώναμε και εμείς! Με σεβασμό στον πελάτη και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καιρών πρωτοπορήσαμε (πριν από όλους) προσφέροντας τα γλυκά μας με μεγάλες εκπτώσεις για συγκεκριμένες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Μια κίνηση που εκτιμήθηκε και συζητήθηκε στην ευρύτερη περιοχή!

Σιγά - σιγά και με έμφαση στο moto "H καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή" αναπτύξαμε τις υπηρεσίες Catering που αφορούν κάθε κοινωνική σας εκδήλωση. Τα συντριβάνια σοκολάτας, τα καρότσια παγωτού, οι μπουφέδες μας αλλά και οι ευφάνταστες τούρτες της Δέσποινας προτιμήθηκαν από πολλούς (επώνυμους & μη) για την πιο "σημαντική ημέρα της ζωής τους".

Πλέον σε ολοκαίνουργιο χώρο επί της Θηβών και με 13 άτομα προσωπικό συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις ποιοτικές δημιουργίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια!

 

Πάνω